نشست هماندیشی و تخصصی زنان فرهنگی استان برگزارشد
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد گفت : اجرای سند تحول بنیادین تنها راه کاهش آسیبهای اجتماعی است
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد، " عباسعلی دانافر" در نشست هماندیشی و تخصصی زنان فرهنگی که در قالب سلسله نشستهای اجتماع محور گام و با حضور مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری یزد برگزار شد، با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی پیچیده هستند و نباید با سطحینگری با آن مواجه شد،اظهار کرد: چند بعدی بودن عوامل آسیبهای اجتماعی از جمله مهمترین ویژگیهای این مهم است که باید برای ساماندهی آن برنامهریزی شود.
وی توسعه اجتماعی و فرهنگی را مستلزم اجرایی نمودن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دانست و افزود: اعتیاد، خشونت، رفتارهای سوء جنسی، سوء تغذیه، آسیبهای فضای مجازی و کم تحرکی از جمله عواملی است که دانشآموزان را تهدید میکند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد در ادامه با اشاره به آسیبهای نوظهور در حوزه اجتماعی گفت: امروز دو بال خانواده و مدرسه که روزی خود بیمه کننده دانش آموزان از آسیبهای اجتماعی بودند زخمی شده اند و ما باید به دنبال ایجاد راهکار سوم در این خصوص باشیم.
دانافر با بیان اینکه در حال حاضر 270 هزار دانش آموز و 15 هزار معلم در سطح استان یزد مشغول تحصیل و ارائه خدمات آموزشی هستند، تصریح کرد: آموزش و پرورش از جمله عناصر مهم و تأثیرگذار در توسعه اجتماعی است.
این مقام مسئول با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص حساسیت و اولویت اجرایی دغدغههای اجتماعی،بیان کرد: عدم آشنایی با مهارتهای زندگی عاملی جدی در افزایش آسیبهای اجتماعی است.
وی گفت: ایجاد زیرساختهای آموزشی و فرهنگی متناسب با نیازهای امروز جامعه از جمله اولویت های اجرایی در آموزش معلمان جدید است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری یزد نیز در ادامه با بیان اینکه بیان مشکلات در حوزه اجتماعی و جذب مشارکت متخصصین برای رفع آن یکی از مهمترین اهداف سلسله نشستهای گام است، اظهار کرد: نشستهای گفتوگو محور گام فرصت مناسبی برای بیان دغدغه کارشناسان و مجریان در حوزههای مختلف و گوش دادن مسئولان مرتبط است.
" فخرالسادات خامسیهامانه " ایجاد فضایی صمیمی برای بیان چالشهای اجتماعی را از جمله اهداف نشستهای گام دانست و افزود: مباحث اجتماعی و فرهنگی مسائلی چند بعدی و پازلی هستند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری یزد در ادامه با بیان اینکه نگاه تک بعدی از جمله چالشهای حوزه اجتماعی است، گفت: فاصله گرفتن از بحث خود مراقبتی از دیگر دغدغههای جدی جامعه در حوزه اجتماعی و فرهنگی است.
خامسیهامانه مردمی نشدن مباحث اجتماعی و فرهنگی را از دیگر چالشهای جدی در این حوزه عنوان و تصریح کرد: نهادینه کردن موضوعات اجتماعی بین مردم ضروری است.
عضویت مشاوران مدرسه در شورای آموزشی مدارس، لزوم شناسایی ظرفیت و چالشهای موجود، لزوم توجیه خانوادهها به منظور همراهی بیشتر آنها با مدرسه، تقویت آموزش مهارت زندگی(نه گفتن)، واگذاری مسئولیت به دانشآموزان، لزوم ارزیابی دانش آموزان توسط معلمان، تقویت هم افزایی عمومی کادر آموزشی و لزوم اولویت بندی برای تفکر زمانی معلمان از جمله مواردی بود که از سوی مشاوران مدارس استان یزد برای کنترل آسیب های اجتماعی، در این نشست مطرح شد.
آدرس کوتاه :